:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak ::

:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak Portal::
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Navigation
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» PPP new website..
Tue Mar 14, 2017 12:36 pm by aubreysherrod

» Bagaimana Cara Memperkenalkan Portal PPP Sararawak Kepada Semua PPP ....?? The Best Way....
Tue Mar 14, 2017 12:34 pm by aubreysherrod

» SELAMAT HARI PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN 2016
Tue Mar 08, 2016 8:38 pm by Jay Amarda

» Pegawai Perubatan di KK/K1M/KKIA
Sat Jan 09, 2016 10:37 pm by Jay Amarda

» MERRY CHRISMAT & HAPPY NEW YEAR 2016
Tue Dec 22, 2015 9:39 am by Jay Amarda

» PENGALAMAM DENGAN PERKHIDMATAN DOKTOR UDARA
Thu Dec 10, 2015 11:41 am by Jay Amarda

» Lastest Update and News for PPP
Thu Dec 10, 2015 8:03 am by Jay Amarda

» PPP BOLEH JADI PEGAWAI PERUBATAN
Sun Jul 19, 2015 8:21 pm by Aisyah98

» DEGREE FOR PPP. APA BIDANG YANG BERKAITAN
Sun Jul 19, 2015 8:18 pm by Aisyah98

» Visual Studio 2010 Free Download Full Version With Crack For Windows 7 64 Bit
Wed Mar 19, 2014 3:42 pm by maddprym

» perkembangan terkini naiktaraf KK Lubok Antu
Thu Oct 10, 2013 8:31 am by Roslan

» Helo...2013
Fri Jul 26, 2013 2:28 am by plus100lewishamiltonamat@

» FAIL MEJA UNTUK SEMUA
Sun Apr 07, 2013 4:02 pm by Amin zafri

» org baru...
Sat Feb 23, 2013 5:32 pm by arm S'h

» SURAT PEKELILING KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA BIL.4/2009 PELAKSAAN PERKHIDMATAN KESIHATAN BERINTEGRASI(BERSEPADU)DI KLINIK KESIHATAN.
Sat Dec 08, 2012 2:02 pm by desmond edward

» PENDAFTARAN PERSATUAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK
Tue Nov 06, 2012 10:23 am by Roslan

» Facebook satu lagi cara Yahudi bergerak!!
Wed Oct 24, 2012 1:46 am by anak pisang

» canon EOS 450D
Wed Oct 24, 2012 1:40 am by anak pisang

» TB Drugs Protocol
Wed Oct 24, 2012 1:39 am by anak pisang

» WANITA DAKWA SAKIT KULIT ANGKARA UBAT HOSPITAL.
Wed Oct 24, 2012 1:37 am by anak pisang

Similar topics
    Affiliates














    Follow us on Twitter


     



    Share | 
     

     tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.

    Go down 
    Go to page : 1, 2  Next

    bagi yang transfer ke tempat yang terlalu jauh dari tempat asal perlu dibayar tuntutan. setuju?
    1) YA
    94%
     94% [ 15 ]
    2) tidak
    6%
     6% [ 1 ]
    Total Votes : 16
     

    AuthorMessage
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Thu Apr 01, 2010 7:59 pm

    tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.



    yg jadi isu sini ialah:

    mengapakah "tiada tuntutan"????????????
    bukan kami gila duit, tapi consider la bagi yg terlalu jauh tu ho..

    kami tau ada pekeliling yg minta kita 'berjimat' tu dgn padam aircond la, makanan meeting hanya RM3 (minum pagi), RM8 (lunch), bla bla bla...

    tapi x kan la org yg transfer terlalu jauh++ tu JKNS x bayar 1 sen pun?? tuntutan perjalanan/barangan pun jadi la utk ringankan beban org jauh..

    kalo org yg transfer dekat ja tu ok la u JKNS x bayar tuntutan.. (macam yg dari kch ke bau saja). tapi yg hujung dunia ke hujung dunia??? limpas Brunei lagi?? tol lagi??

    yg i kesian ialah org yg jauh kat ulu2 tu.. da la angkut brg pakai charter, kos angkut brg, kos tambang, tol sini-sana, limpas negara lain lagi.. aduh, faham2 la siapa yg ada pengalaman tu.

    macam kawan i kat Ba'kelalan tu, pindah ke sibu. berapa suda kos??
    yg Pa' dalih lagi?? mana dpt bawa keta personal/sendiri gi tempat macam tu? mau x mau terpaksa jua charter pickup/perahu org sana.

    ok lagi diorg ulu nun ada elaun. kami ni?? da la ujung ke ujung..

    yg dekat suda rasa beban, yg jauh.. tuhan saja la yg tahu..

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Thu Apr 01, 2010 9:01 pm

    tahniah juga kepada rakan2 se'intake / se'KK mx yg transfer:

    1, Zachary Andrew [kk ng. Ngungun -> E&T hosptl Sibu]
    2, Roy Cosmas, [kk Kabong -> E&T hosptl Miri]
    3, Othman Bujang, [kk Bintulu -> kk Asajaya]
    4, Roslan Salleh, [kk Beluru -> TBCP kch]
    5, Fadillah Kalbi, [kk Batang Ai -> kk tg. Manis]
    6, Roy Barcelona, [kk Igan -> kk Lanang]
    7, Fidelis Patrick, [kk Sadong Jaya -> E&T hosptl Miri]
    8, Sia Bit Soon, [kk Kuala Lawas -> TPC HUS]
    9, Zulkipli Udin, [kk Lubok Antu -> hospital Sentosa]


    congrates sebab anda x layak buat sebarang 'tuntutan'~ What a Face

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    anak umbong
    VIP Forumer
    VIP Forumer
    avatar

    Libra Buffalo
    Posts : 495
    Points : 581
    Reputation : 3
    Join date : 2009-05-18
    Age : 33
    Location : KK NANGA ENSIRING,JULAU

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 03, 2010 11:16 am

    sia..nti nda salah ku,sbedau cukup 3 tahun mmg nda ulih adu tuntutan perjalanan n perpindahan dalam negeri..tau nuan pda ba pekeliling d JPA...
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 03, 2010 11:26 am

    pia~ tapi walaupun demikian, bakani ngau 'org lama' deh?

    cdak ke lama da kerja? baka Hj. Jamali ba A&E kch nya? berapa lama da iya gawa diak. then tranfer ke kk Tudan Miri, sama ga, 1 sen pun nda dpt.

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    Shinobi_****
    New Forumer
    avatar

    Scorpio Rat
    Posts : 16
    Points : 16
    Reputation : 0
    Join date : 2009-06-16
    Age : 33
    Location : Sarawak

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 04, 2010 2:25 am

    ukai othman bujang par...
    othman bujang bak KKSambir diak nadai mindah kini2 ya...
    Back to top Go down
    http://jutawanklik.com?a_aid=04488368
    Royale Starex
    New Forumer


    Sagittarius Dragon
    Posts : 49
    Points : 70
    Reputation : 1
    Join date : 2010-01-13
    Age : 41
    Location : Sarawak

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 04, 2010 3:53 am

    itulah dia perbelanjaan berhemah...tapi apa rasionalnya perpindahan dibuat beramai-ramai dalam masa kenazakan ekonomi..memang tindakan yang paling berhemah untuk perbelanjaan yang amat berhemah..Ia bertentangan dengan surat Jabatan bertarikh 24.03.2010 berkenaan permohonan pertukaran tidak dapat dipertimbangkan kerana dalam keadaan perbelanjaan berhemah, kalau nak pindah bagi jaminan samada bersetuju ditukar tanpa menuntut apa-apa elaun.

    tidak kah tindakan itu mempertidakkan hak penjawat awam seperti mana termaktub dalam GO dan pekeliling terkini..Memang diakui itu hak Jabatan untuk memberikan elaun tersebut, tapi fikirkan juga berkenaan kebajikan dan kemaslahatan pegawai-pegawai yang pindah..


    kalau tiada peruntukan janganlah keluarkan arahan perpindahan sebegitu banyak, walaupun tidak dinafikan Lampiran A meminta persetujuan untuk ditukar tanpa menuntut apa-apa elaun...seolah-olah meminjam kata Mr. Jerome Chen "lempar tangan sembunyi batu"..atau macam beri kata 2...nak pindah atau nak duit...

    sekurang-kurangnya biarlah tambang pengangkutan barang diberikan..Ia boleh meringankan beban pegawai. Atau bagilah pinjam Lori-lori MUSB dan kakitangan bawahan untuk tolong angkut barang.

    Atau pun..jabatan bolehlah menunda bayaran tersebut bilamana keadaan ekonomi stabil, sekurang-kurangnya ia akan memberi sedikit harapan manis dan ader sesuatu yang hendak ditunggu, walaupun lewat sedikit..Adalah mustahil ekonomi kita sebegitu teruk, walhal kerajaan mengatakan ekonomi kita semakin pulih, tengoklah banyak projek pembangunan untuk rakyat yang YAB PM berikan untuk kita kat Sarawak..mustahil ia boleh diberi jika mana ekonomi negara kita nazak..

    semoga ada sedikit perubahan yang Jabatan boleh lakukan untuk kebajikan para pegawai yang berpindah pada bil 35/2010 (26.3.2010) & bil 43/2010 25.03.2010).

    Dalam muka depan surat bagitau pegawai layak dibayar elaun perpindahan dan pertukaran iaitu tuntutan penuh tertakluk kepada PB bil:4/1995, tapi bilamana mana melihat senarai pertukaran bahagian tuntutan "tiada tuntutan" yang dinyatakan. Sedih jugak sebenarnya...bukan nya nak melawan tapi sekadar berkongsi aper yang terpikir dan apa yang sepatutnya pegawai dapat..
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 04, 2010 10:23 am

    Royale Starex:
    i setuju dgn u, bukan nya kami nak gila duit ka apa ka. tapi diorg pun kena fikir ba kebajikan staff. itu baru fikir secara logik/nyata.

    kalo menentang mrk pakai perintah am. rasa ku mmg salah diorg tu. dlm perintah am sendiri pun madah layak staff diberi tuntutan berpindah. bagus pakai lawyer dlm hal ni.

    even cdak JM pun x dpt 1 sen pun yg tranfer tu. kalo dari kk ke hosp dlm PKB yg sama x payah la nak bayar lebih. kalo yg limbang ke bau?? berapa jauh tu? diorg ingat diorg hantar anak ayam ka ke sana?? anak ayam pun mati pun ba dlm perjalanan yg terlalu jauh tu.

    betul kata u Royale Starex, bukan kita nak melawan, tapi kita nak hak kita & mau juga tgk rakan2 kita happy bila transfer. bukan 'teruk' mana pun ekonomi JKNS ni.

    projek sini-sana dpt buat, cigu & polis ditambah elaun pelik2 & naik gaji. KKM?? tuntutan tranfer staff pun x mampu bayar??? ["ape ni?" kata mr. Jarome.]

    even attendant mana2 pun x setuju kami x kena bayar tuntutan ba. mrk pun tau betapa susah/rumit/tension nya mau pindah2 ni. da la pindah jauh sgt.

    tuSSsah..

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 04, 2010 10:42 am

    Shinobi_**** wrote:
    ukai othman bujang par...
    othman bujang bak KKSambir diak nadai mindah kini2 ya...

    amat ko di parr~ nya ko hairan, nama hal othman bujang tau ba kk bintulu~
    & nama hal iya pindah dari sambir ke asajaya~ What a Face

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Wed Apr 07, 2010 9:32 pm

    Rie wrote:
    tahniah juga kepada rakan2 se'intake / se'KK mx yg transfer:

    1, Zachary Andrew [kk ng. Ngungun -> E&T hosptl Sibu]
    2, Roy Cosmas, [kk Kabong -> E&T hosptl Miri]
    3, Othman Bujang, [kk Bintulu -> kk Asajaya]
    4, Roslan Salleh, [kk Beluru -> TBCP kch]
    5, Fadillah Kalbi, [kk Batang Ai -> kk tg. Manis]
    6, Roy Barcelona, [kk Igan -> kk Lanang]
    7, Fidelis Patrick, [kk Sadong Jaya -> E&T hosptl Miri]
    8, Sia Bit Soon, [kk Kuala Lawas -> TPC HUS]
    9, Zulkipli Udin, [kk Lubok Antu -> hospital Sentosa]


    congrates sebab anda x layak buat sebarang 'tuntutan'~ What a Face

    Sia Bit Soon nyak nn kah parr.."Gariey Sia"..enti nn nyamai mai bulih TPC HUS..keja nyamai..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Thu Apr 08, 2010 9:58 am

    iya meh nya~ dini 'upis' TPC nya parr~?

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Thu Apr 08, 2010 11:03 am

    dek minta diak kah?nda gak pasti amat parr..ba JKNS nemu ku..nyamai gawa handle TPC parr..untung nn diak..ukai meda pt pun..nn monitor data klinik TPC jak..best parr..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Thu Apr 08, 2010 1:30 pm

    bedau temu meh~ meda gaya dulu meh~ lain org, lain taste~

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Thu Apr 08, 2010 10:26 pm

    auk la..laban ya HUS mgkin cara management lain gak..enti KK TPC maioh pengawa parr..key in data setiap pt agik..ba buku pan rekod gak..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    brutalz
    Newbie Forumer
    Newbie Forumer
    avatar

    Virgo Pig
    Posts : 147
    Points : 150
    Reputation : 3
    Join date : 2009-09-18
    Age : 35
    Location : Pesisir Pantai

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Fri Apr 09, 2010 12:25 am

    Tahniah..... semoga gembira di tempat baru...... dan bagi mereka yg beralaskan pindah kerana ingin dekat dengan isteri dan anak2, semoga kerja dengan hati yg penuh dgn gembira.... dan luangkan lah bersama keluarga tercinta..... bagi yg pindah kerana awek tercinta, cepat2 lah nikah... eeee
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Fri Apr 09, 2010 12:26 pm

    amat munyi ko d parr~ What a Face

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    Roslan
    Admin
    Admin
    avatar

    Cancer Rooster
    Posts : 116
    Points : 186
    Reputation : 0
    Join date : 2009-04-13
    Age : 37
    Location : Sarawak Land Of Borneo

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 10, 2010 6:45 pm

    bergadai harta benda untuk bayar sewa tambang lori dari miri ke kuching......
    Back to top Go down
    http://pppsarawak.darkbb.com
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 10, 2010 9:29 pm

    semakin hari semakin teruk belanjawan KKM..entah apa dah jadi..tak pasti plak jabatan lain..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Royale Starex
    New Forumer


    Sagittarius Dragon
    Posts : 49
    Points : 70
    Reputation : 1
    Join date : 2010-01-13
    Age : 41
    Location : Sarawak

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 10, 2010 10:33 pm

    belanja untuk pengurusan banyak kena potong, tapi belanja untuk pembangunan memang banyak.
    Back to top Go down
    Royale Starex
    New Forumer


    Sagittarius Dragon
    Posts : 49
    Points : 70
    Reputation : 1
    Join date : 2010-01-13
    Age : 41
    Location : Sarawak

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 10, 2010 10:57 pm

    Bagi yang dah diberi peluang untuk pindah, teruskanlah dengan perpindahan itu.

    Rezeki bukan hanya pada wang ringgit, rezeki adalah segala-galanya, ia merangkumi ketenangan dalam bertugas, kesihatan yang baik, kelancaran dalam semua aktiviti yang dijalankan, keselamatan yang terjamin, keharmonian dalam hidup berumah tangga/anak2, keberkatan dalam kehidupan dan juga keberkatan dalam pembelajaran (pembelajaran sepanjang hayat).

    Masalah kewangan memang masalah yang sensitif, tanpa wang banyak yang tak boleh jalan. Tapi ikhtiar cara untuk mengatasinya, jangan berhenti berfikir dan ingat, pengalaman itu mematangkan kita.

    Bagi pihak pengurusan atasan, mereka pun tak mahu kan perkara ini berlaku. Memang bersebab mereka lakukan.

    InsyaAllah, di tempat baru akan ada peluang baru, ada pengalaman baru, ada rezeki baru, ada sesuatu yang baru menanti anda dan ambillah peluang untuk menemuinya.

    Anggaplah sesuatu yang berlaku itu kebaikan semata-mata, setidak-tidaknya lebihkan yang baik daripada yang buruk dalam percaturan pemikiran kita.

    Sebab bagi yang muslim, sesuatu yang berlaku itu memang ada hikmahnya.
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sat Apr 10, 2010 11:03 pm

    ...."Jangan hampa atau berputus asa dengan yang anda tidak dapat buat masa ini kerana Tuhan telah merancangkan sesuatu yang lebih baik untuk anda.."

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 34
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 11, 2010 8:05 pm

    Roslan wrote:
    bergadai harta benda untuk bayar sewa tambang lori dari miri ke kuching......

    bena lan, peti sejuk ku jual ja la dgn ppp baru ya. x mampu nak angkut all brg rumah dari ujung sarawak ke ujung sarawak.

    kalo by land, kena pass Brunei, tauke kapal kata bagus jgn pakai land. lipas Brunei byk hal nanti, kena check kastam, brg kena selongkar.

    that's y i kirim pakai kapal ja lan~ ada la RM1K+.. payah, 1 sen pun x dpt claim.
    itu pun byk da brg kasi tinggal suda. basikal pun bagi ja dgn ppk ku..

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    brutalz
    Newbie Forumer
    Newbie Forumer
    avatar

    Virgo Pig
    Posts : 147
    Points : 150
    Reputation : 3
    Join date : 2009-09-18
    Age : 35
    Location : Pesisir Pantai

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 11, 2010 8:52 pm

    Geng... Kereta berik free ngan ku juak... eeee....
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Sun Apr 11, 2010 9:49 pm

    aku mok Mac apple..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    boboko
    New Forumer


    Posts : 5
    Points : 5
    Reputation : 1
    Join date : 2010-03-31

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Mon Apr 12, 2010 4:19 pm

    nyamai amat kitak bulih transfer nyak.. congrats...!!!
    Back to top Go down
    eddie
    Newbie Forumer
    Newbie Forumer
    avatar

    Gemini Buffalo
    Posts : 148
    Points : 148
    Reputation : 0
    Join date : 2009-05-19
    Age : 45
    Location : KK Debak

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   Mon Apr 12, 2010 9:05 pm

    Harap bancian yang dipaparkan ini dapat di pertunjukan kepada Pegawai yang bertanggung jawab. Saya amat setuju dengan pendapat tuan Royale Starex. Harap harap CUECPAC memainkan peranan disini.
    Back to top Go down
    Sponsored content




    PostSubject: Re: tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.   

    Back to top Go down
     
    tahniah kepada meraka yg bertugas di tempat baru.
    Back to top 
    Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
     Similar topics
    -
    » Mabruk / Mubaarak

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    :: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak :: :: General Forum :: Berita Terkini Penolong Pegawai Perubatan-
    Jump to: