:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak ::

:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak Portal::
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Navigation
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» PPP new website..
Fri Sep 09, 2016 2:12 pm by Jay Amarda

» SELAMAT HARI PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN 2016
Tue Mar 08, 2016 8:38 pm by Jay Amarda

» Pegawai Perubatan di KK/K1M/KKIA
Sat Jan 09, 2016 10:37 pm by Jay Amarda

» MERRY CHRISMAT & HAPPY NEW YEAR 2016
Tue Dec 22, 2015 9:39 am by Jay Amarda

» PENGALAMAM DENGAN PERKHIDMATAN DOKTOR UDARA
Thu Dec 10, 2015 11:41 am by Jay Amarda

» Lastest Update and News for PPP
Thu Dec 10, 2015 8:03 am by Jay Amarda

» PPP BOLEH JADI PEGAWAI PERUBATAN
Sun Jul 19, 2015 8:21 pm by Aisyah98

» DEGREE FOR PPP. APA BIDANG YANG BERKAITAN
Sun Jul 19, 2015 8:18 pm by Aisyah98

» Visual Studio 2010 Free Download Full Version With Crack For Windows 7 64 Bit
Wed Mar 19, 2014 3:42 pm by maddprym

» perkembangan terkini naiktaraf KK Lubok Antu
Thu Oct 10, 2013 8:31 am by Roslan

» Helo...2013
Fri Jul 26, 2013 2:28 am by plus100lewishamiltonamat@

» FAIL MEJA UNTUK SEMUA
Sun Apr 07, 2013 4:02 pm by Amin zafri

» org baru...
Sat Feb 23, 2013 5:32 pm by arm S'h

» SURAT PEKELILING KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA BIL.4/2009 PELAKSAAN PERKHIDMATAN KESIHATAN BERINTEGRASI(BERSEPADU)DI KLINIK KESIHATAN.
Sat Dec 08, 2012 2:02 pm by desmond edward

» PENDAFTARAN PERSATUAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK
Tue Nov 06, 2012 10:23 am by Roslan

» Facebook satu lagi cara Yahudi bergerak!!
Wed Oct 24, 2012 1:46 am by anak pisang

» canon EOS 450D
Wed Oct 24, 2012 1:40 am by anak pisang

» TB Drugs Protocol
Wed Oct 24, 2012 1:39 am by anak pisang

» WANITA DAKWA SAKIT KULIT ANGKARA UBAT HOSPITAL.
Wed Oct 24, 2012 1:37 am by anak pisang

» REFERENDUM: MENGKAJI DAN MENJENAMA SEMULA NAMA JAWATAN ‘PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN’ KEPADA SATU NAMA YANG LEBIH SIGNIFIKAN
Wed Oct 24, 2012 1:32 am by anak pisang

Similar topics
Affiliates














Follow us on Twitter


 



Share | 
 

 post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Tue Mar 30, 2010 11:06 am

ada juga segelintir forumer suka post tajuk mereka sesukahati mereka kat mana2 mereka rasa suka.

professiona la sikit. nak post tajuk u org tu, cari la mana2 ruangan forum yg sesuai/berkaitan ba. jgn sebarang lantak ja.

cth: apa kaitan 'elaun polis' dgn 'PDA's & HP'?

so, post la tajuk u org ikut topik/forum yg sesuai ok?

_________________
がりえ しあ


Last edited by Rie on Tue Mar 30, 2010 9:24 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Tue Mar 30, 2010 12:36 pm

elaun polis atau guru berkaiatn juga.....mana la tau our boss peringkat tertingg ada mengikuti forum ini....ada juga tengok luahan kita....untuk persatuan kita fight..........

yang hp keta memancing jejak kasih dan seangkatan mmg la tak sesuai.....

harap anda faham......
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Tue Mar 30, 2010 2:04 pm

i rasa u x faham maksud i la, topik mmg topik. x salah pun. tapi letak topik tu kat ruangan forum yg betul/kaitan.

cth: ubat, -> kat ruangan ubat la. pekeliling, -> kat ruangan pekeliling la.

maksud i, topik 'elaun polis.. bla bla bla..' salah letak kat ruangan forum bala cdak 'phone & PDA'. apa la kitan 'elaun polis...' ni dgn HP atau pun PDA, (dlm forum IT) tu? itu pun suda i kasi pindah.

sama juga org post topik 'kerata' dlm 'masakan'. ada kaitan kereta dgn masakan?

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
Roslan
Admin
Admin


Cancer Rooster
Posts : 116
Points : 186
Reputation : 0
Join date : 2009-04-13
Age : 35
Location : Sarawak Land Of Borneo

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Tue Mar 30, 2010 2:17 pm

posting yg sesat akan di move ke forum yg berkenaan.. Thanks.
Back to top Go down
http://pppsarawak.darkbb.com
anak pisang
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Taurus Rooster
Posts : 642
Points : 637
Reputation : 2
Join date : 2009-05-21
Age : 35
Location : HQ

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Wed Mar 31, 2010 9:57 am

betul tu lan . itu la sebab ramai kawan kita tak berminat nak berforum. bukan apa coz benda yang tak berkaitan lah
Back to top Go down
Jay Amarda
Moderator
Moderator


Libra Dragon
Posts : 631
Points : 724
Reputation : 7
Join date : 2009-04-27
Age : 40
Location : KUCHING SARAWAK

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Fri Apr 09, 2010 9:37 pm

betul...

_________________
Audio Technician/Project Co-Ordinator
KABAN
Very Happy Pesaka Pemerindang Event Management(PPEvenTM) Very Happy
Back to top Go down
http://panggaupengidupanakiban.blogspot.com/
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Sat Apr 10, 2010 10:11 pm

jika perlu akan di delete terus..without notice..

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
anak pisang
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Taurus Rooster
Posts : 642
Points : 637
Reputation : 2
Join date : 2009-05-21
Age : 35
Location : HQ

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Thu Apr 15, 2010 5:04 pm

betul ya paul..... tapi kena juga kita bertimbang rasa kan
Back to top Go down
Jay Amarda
Moderator
Moderator


Libra Dragon
Posts : 631
Points : 724
Reputation : 7
Join date : 2009-04-27
Age : 40
Location : KUCHING SARAWAK

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Fri Apr 16, 2010 4:05 pm

mahu delete tapi...mengira kawan kawan yang buat topik topik....banyak sangat yang bercampur aduk.....

_________________
Audio Technician/Project Co-Ordinator
KABAN
Very Happy Pesaka Pemerindang Event Management(PPEvenTM) Very Happy
Back to top Go down
http://panggaupengidupanakiban.blogspot.com/
simon blun
Moderator
Moderator


Aquarius Rat
Posts : 173
Points : 294
Reputation : 11
Join date : 2009-05-04
Age : 56
Location : Hospital Umum Sarawak

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Mon Apr 19, 2010 10:21 pm

Tolong delete topic yang tidak sesuai. Jaga lah profession yang kita sama-sama cintai ini. Tuan-tuan akan menarajui profession ini kelak. Janagan terlampau emosi sangat. Pihak Lembaga melihat portal ini. Tujuan portal ini adalah untuk kita sama-sama berkongsi pengalaman, ideas dalam bidang tugas kita. Benda lain boleh di bincang di kedai kopi. terima kasih.
Back to top Go down
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Fri May 14, 2010 9:54 pm

baik Tuan..arahan diterima..akan dilaksanakan seberapa segera yg boleh..

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)   Today at 8:31 pm

Back to top Go down
 
post suatu topik di ruangan Forum yang betul/berkaitan. (please, be professional)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Forum Ranking after 1,500 post mark
» Hernia causing problems post op
» Post Qualification Report
» Forum Rank Structure
» Post-Qualification

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak :: :: General Forum :: Cadangan Pembaikan Forum-
Jump to: