:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak ::

:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak Portal::
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Navigation
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» PPP new website..
Tue Mar 14, 2017 12:36 pm by aubreysherrod

» Bagaimana Cara Memperkenalkan Portal PPP Sararawak Kepada Semua PPP ....?? The Best Way....
Tue Mar 14, 2017 12:34 pm by aubreysherrod

» SELAMAT HARI PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN 2016
Tue Mar 08, 2016 8:38 pm by Jay Amarda

» Pegawai Perubatan di KK/K1M/KKIA
Sat Jan 09, 2016 10:37 pm by Jay Amarda

» MERRY CHRISMAT & HAPPY NEW YEAR 2016
Tue Dec 22, 2015 9:39 am by Jay Amarda

» PENGALAMAM DENGAN PERKHIDMATAN DOKTOR UDARA
Thu Dec 10, 2015 11:41 am by Jay Amarda

» Lastest Update and News for PPP
Thu Dec 10, 2015 8:03 am by Jay Amarda

» PPP BOLEH JADI PEGAWAI PERUBATAN
Sun Jul 19, 2015 8:21 pm by Aisyah98

» DEGREE FOR PPP. APA BIDANG YANG BERKAITAN
Sun Jul 19, 2015 8:18 pm by Aisyah98

» Visual Studio 2010 Free Download Full Version With Crack For Windows 7 64 Bit
Wed Mar 19, 2014 3:42 pm by maddprym

» perkembangan terkini naiktaraf KK Lubok Antu
Thu Oct 10, 2013 8:31 am by Roslan

» Helo...2013
Fri Jul 26, 2013 2:28 am by plus100lewishamiltonamat@

» FAIL MEJA UNTUK SEMUA
Sun Apr 07, 2013 4:02 pm by Amin zafri

» org baru...
Sat Feb 23, 2013 5:32 pm by arm S'h

» SURAT PEKELILING KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA BIL.4/2009 PELAKSAAN PERKHIDMATAN KESIHATAN BERINTEGRASI(BERSEPADU)DI KLINIK KESIHATAN.
Sat Dec 08, 2012 2:02 pm by desmond edward

» PENDAFTARAN PERSATUAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK
Tue Nov 06, 2012 10:23 am by Roslan

» Facebook satu lagi cara Yahudi bergerak!!
Wed Oct 24, 2012 1:46 am by anak pisang

» canon EOS 450D
Wed Oct 24, 2012 1:40 am by anak pisang

» TB Drugs Protocol
Wed Oct 24, 2012 1:39 am by anak pisang

» WANITA DAKWA SAKIT KULIT ANGKARA UBAT HOSPITAL.
Wed Oct 24, 2012 1:37 am by anak pisang

Similar topics
    Affiliates














    Follow us on Twitter


     



    Share | 
     

     Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak

    Go down 
    AuthorMessage
    Roslan
    Admin
    Admin
    avatar

    Cancer Rooster
    Posts : 116
    Points : 186
    Reputation : 0
    Join date : 2009-04-13
    Age : 37
    Location : Sarawak Land Of Borneo

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Sat Oct 24, 2009 10:53 am

    Untuk masa yang terdekat, saya sebagai admin akan memilih moderator yang baru berdasarkan :

    1.Keaktifan didalam forum dan selalu online.
    2.Mempunyai pengetahuan serba sedikit mengenai IT.
    3.Rajin ( untuk move , delete, lock, etc. topic yang tidak berkenaan - yang sudah dilantik menjadi moderator ).
    4.Atas dasar pegalaman didalam berforum dan tidak banyak mencarut.

    Kepada yang TOP POSTER didalam TopList, Anda mungkin akan saya serapkan menjadi Moderator..

    Jika anda sudah dilantik menjadi moderator nanti, harap memberi kerjasama dengan Admin bagi memantapkan forum ini dan juga memantau perkara - perkara yang Admin / Moderator rasa tidak patut didalam forum ini.

    Bersama - sama kita menunjukan satu imej contoh kepada PPP seluruh Malaysia berdasarkan forum kita ini. Imej yang baik serta forum yang berkualiti, berguna, penuh dengan informasi adalah sasaran kita bagi menunjukkan keadaan sebenar PPP Sarawak tentang kerja, prestasi, keadaan semasa dan imej.

    Mungkin kita akan mengadakan satu masa untuk kita ( admin , moderator ) akan duduk semeja untuk bermesyuarat buat julung kalinya untuk memajukan forum kita ini.

    Thanks,
    Admin S.A.M.O
    PPPSarawak Forum
    Back to top Go down
    http://pppsarawak.darkbb.com
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 33
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Mon Oct 26, 2009 11:11 am

    meeting kat mana tu lan?

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Mon Oct 26, 2009 4:03 pm

    ..cadangan yg baik..untuk kebaikkan semua..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    wahab
    New Forumer
    avatar

    Leo Goat
    Posts : 40
    Points : 40
    Reputation : 0
    Join date : 2009-09-15
    Age : 50
    Location : sarawak

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Tue Oct 27, 2009 8:40 am

    cadangan yang baik,check and balance mesti ada dalam satu aktiviti,kita tak mahu perkara yang terlampau sensitif akan menjejaskan kredibiliti kita,ruang sebenar untuk perkara sensitif kita boleh salurkan kepada persatuan (?ada) dan biarlah forum ini untuk kita berkongsi maklumat dan pengalaman,harapan agar forum ini kita sebarkan kepada semua PPP (promote melalui siswa-siswi PPP di kolej). (ps:.....nak nanggar,nak endiat,nak ngelakar,nak nganok,biasa ajak untuk PPP,mentaliti PPP adalah terbaik kerana dapat buat kerja seorang menteri..fikirlah!)
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Mon Dec 07, 2009 12:42 pm

    pemantaun kini sedang dijalankan..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 33
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Tue Dec 08, 2009 8:06 am

    lan, dpt x remove avatar2 yg pelik2 tu lan?

    mcm kami ni ok saja kalo avatar pelik, tapi dunia luar & old timer yg x senang hati tgk avatar2 yg ganjil2 tu~

    thanks~

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Tue Dec 08, 2009 12:51 pm

    admin can do thats.."Administration Panel"..he2

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Deressa
    Moderator
    Moderator
    avatar

    Cancer Rat
    Posts : 1070
    Points : 1189
    Reputation : 0
    Join date : 2009-07-14
    Age : 33
    Location : SGH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Wed Dec 09, 2009 5:07 pm

    nya la~ What a Face

    _________________
    がりえ しあ
    Back to top Go down
    polzdscholzd
    VVIP Forumer
    VVIP Forumer
    avatar

    Gemini Dog
    Posts : 705
    Points : 750
    Reputation : 8
    Join date : 2009-06-21
    Age : 36
    Location : KeNyAlAnG EaRtH

    Health Status
    Health Points: 1

    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   Wed Dec 09, 2009 9:12 pm

    mgkin Lan sedang memantau..

    _________________
    Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
    Back to top Go down
    Sponsored content




    PostSubject: Re: Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak   

    Back to top Go down
     
    Pemilihan Moderator BARU PPPSarawak
    Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Praise and Worship Prayer Request

    Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
    :: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak :: :: General Forum :: Cadangan Pembaikan Forum-
    Jump to: