:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak ::

:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak Portal::
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Navigation
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» PPP new website..
Fri Sep 09, 2016 2:12 pm by Jay Amarda

» SELAMAT HARI PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN 2016
Tue Mar 08, 2016 8:38 pm by Jay Amarda

» Pegawai Perubatan di KK/K1M/KKIA
Sat Jan 09, 2016 10:37 pm by Jay Amarda

» MERRY CHRISMAT & HAPPY NEW YEAR 2016
Tue Dec 22, 2015 9:39 am by Jay Amarda

» PENGALAMAM DENGAN PERKHIDMATAN DOKTOR UDARA
Thu Dec 10, 2015 11:41 am by Jay Amarda

» Lastest Update and News for PPP
Thu Dec 10, 2015 8:03 am by Jay Amarda

» PPP BOLEH JADI PEGAWAI PERUBATAN
Sun Jul 19, 2015 8:21 pm by Aisyah98

» DEGREE FOR PPP. APA BIDANG YANG BERKAITAN
Sun Jul 19, 2015 8:18 pm by Aisyah98

» Visual Studio 2010 Free Download Full Version With Crack For Windows 7 64 Bit
Wed Mar 19, 2014 3:42 pm by maddprym

» perkembangan terkini naiktaraf KK Lubok Antu
Thu Oct 10, 2013 8:31 am by Roslan

» Helo...2013
Fri Jul 26, 2013 2:28 am by plus100lewishamiltonamat@

» FAIL MEJA UNTUK SEMUA
Sun Apr 07, 2013 4:02 pm by Amin zafri

» org baru...
Sat Feb 23, 2013 5:32 pm by arm S'h

» SURAT PEKELILING KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA BIL.4/2009 PELAKSAAN PERKHIDMATAN KESIHATAN BERINTEGRASI(BERSEPADU)DI KLINIK KESIHATAN.
Sat Dec 08, 2012 2:02 pm by desmond edward

» PENDAFTARAN PERSATUAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK
Tue Nov 06, 2012 10:23 am by Roslan

» Facebook satu lagi cara Yahudi bergerak!!
Wed Oct 24, 2012 1:46 am by anak pisang

» canon EOS 450D
Wed Oct 24, 2012 1:40 am by anak pisang

» TB Drugs Protocol
Wed Oct 24, 2012 1:39 am by anak pisang

» WANITA DAKWA SAKIT KULIT ANGKARA UBAT HOSPITAL.
Wed Oct 24, 2012 1:37 am by anak pisang

» REFERENDUM: MENGKAJI DAN MENJENAMA SEMULA NAMA JAWATAN ‘PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN’ KEPADA SATU NAMA YANG LEBIH SIGNIFIKAN
Wed Oct 24, 2012 1:32 am by anak pisang

Similar topics
Affiliates














Follow us on Twitter


 



Share | 
 

 Thanks To Student PPP Perempuan

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Roslan
Admin
Admin


Cancer Rooster
Posts : 116
Points : 186
Reputation : 0
Join date : 2009-04-13
Age : 35
Location : Sarawak Land Of Borneo

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Thanks To Student PPP Perempuan   Mon Sep 07, 2009 11:58 pm

Terima Kasih saya ucapkan kepada student PPP Perempuan di KSKB kerana sudi join ke portal ini.Satu yang saya respect sangat dengan mereka ialah avatar-avatar mereka yang menggunakan gambar mereka sendiri.

Jika boleh ingin juga saya melihat student PPP Lelaki kita join ke web portal ini..jika mendapat sambutan, boleh lah kita membuka satu ruang khas untuk student PPP kita dimana untuk menimba pengalaman dari abang - abang senior kita di forum ini.

Thanks Again to PPP Female Students for joining here!

Roslan Bin Salleh
Admin S.A.M.O Portal
Back to top Go down
http://pppsarawak.darkbb.com
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Sep 08, 2009 2:38 am

semoga kita saling berkerjasama di antara satu sama yang lain tanpa mengira jantina.......yang penting,kita semua perjuangkan matlamat ppp kita....
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Roslan
Admin
Admin


Cancer Rooster
Posts : 116
Points : 186
Reputation : 0
Join date : 2009-04-13
Age : 35
Location : Sarawak Land Of Borneo

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Sep 08, 2009 10:45 am

saya kunci lirik itu nick...
Back to top Go down
http://pppsarawak.darkbb.com
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Sep 08, 2009 3:19 pm

hidup ppp
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
apai bidah
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Taurus Rat
Posts : 184
Points : 186
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08
Age : 32
Location : Currently in Bintulu

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Wed Sep 09, 2009 12:04 pm

buz......pakai gambar ori buz...........baru real.......
Back to top Go down
http://WWW.GOOGLE.COM
Roslan
Admin
Admin


Cancer Rooster
Posts : 116
Points : 186
Reputation : 0
Join date : 2009-04-13
Age : 35
Location : Sarawak Land Of Borneo

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Wed Sep 09, 2009 12:10 pm

ok..apa kata kita wajibkan user dalam portal ini guna avatar muka sendiri..setuju?
Back to top Go down
http://pppsarawak.darkbb.com
aubreysherrod
Moderator
Moderator


Leo Pig
Posts : 1142
Points : 1147
Reputation : 4
Join date : 2009-05-07
Age : 33
Location : LUBOK ANTU

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Wed Sep 09, 2009 9:47 pm

........terpulang dengan ppp........
Back to top Go down
musrgmude
Regular Forumer
Regular Forumer


Aries Dog
Posts : 214
Points : 210
Reputation : 3
Join date : 2009-06-11
Age : 34
Location : KK Sri Aman

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Wed Sep 09, 2009 11:24 pm

Setuju jika gambar lengkap beruniform...
Back to top Go down
tengku hida
New Forumer


Scorpio Buffalo
Posts : 2
Points : 5
Reputation : 3
Join date : 2009-09-07
Age : 31

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Fri Sep 11, 2009 10:20 pm

nak gak post gmbar pakai baju uniform, tp nak pkai baju uniform yg sebenar, kami ppp prm x taw lg baju camne.. ade cadangan ke?
Back to top Go down
bernxrd dst
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Libra Buffalo
Posts : 129
Points : 133
Reputation : 0
Join date : 2009-08-01
Age : 31
Location : KK.NANGA MERIRAI KAPIT

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Fri Sep 11, 2009 10:28 pm

pkai la bju rasmi yg ktk pk tme ofce hour.. unfm stdnt blh gA
Back to top Go down
musrgmude
Regular Forumer
Regular Forumer


Aries Dog
Posts : 214
Points : 210
Reputation : 3
Join date : 2009-06-11
Age : 34
Location : KK Sri Aman

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Sat Sep 12, 2009 7:35 am

Gunakan uniform student yg lengkap...
Back to top Go down
wahab
New Forumer


Leo Goat
Posts : 40
Points : 40
Reputation : 0
Join date : 2009-09-15
Age : 49
Location : sarawak

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Wed Oct 07, 2009 4:08 pm

Terima kasih untuk PPP Wanita(ayat wanita lebih menarik)kerana sanggup terjun sama dengan lelaki,syabas tapi kalau boleh masa attachment(student) jangan lupa diri PPP kerana ada sebilangan student PPP tak tau nak membezakan yang hakiki yang dipegang seumur hidup dan menjadi ?jururawat di klinik.Sindrom krisis identiti saya lihat masih ada pada wanita,sepatutnya pihak kolej perlu mengenal pasti akan permasalahan yang akan dan sedang berlaku.Saya tidak menidakkan hak wanita tapi bila kita menjadi PPP,maka PPP ada halatuju yang selari dengan fail meja dan MPK.Kesedaran diri siapa PPP adalah penting kerana kita berada pada barisan hadapan walaupun kita hanya lebih kurang 4500 orang seluruh Malaysia,kita umpama pagar yang berkawal 24 jam.Bagi klinik dan hospital yang ada student PPP,kita ada tanggungjawab(sebagai PPP) untuk membimbing mereka pada landasan yang betul,beri kesedaran kepada mereka dan bentuk jatidiri mereka sebagai PPP.Ada yang tak tahu membezakan tugas PPP dan Jururawat,sedihkan.... Bila masa kita nak menerima kakitangan baru(PPP),kita akan dapati mereka tak menepati apa yang kita kehendaki walaupun baru keluar kolej.Kita bak menyalahkan siapa....fikirlah. (ps:...kebanyakan petikan ini adalah luahan bekas PPP bersara dan pemerhatian saya sendiri.)
Back to top Go down
Roy.B
New Forumer


Scorpio Rat
Posts : 35
Points : 35
Reputation : 0
Join date : 2009-08-18
Age : 32
Location : Igan in De House

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Wed Oct 07, 2009 11:21 pm

betul tu..dengarlah...

PPP warnita pakai baju x perlu lah mcm laki tag-in..baju labuh cukuplah..
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Fri Oct 09, 2009 11:23 am

Roslan wrote:
ok..apa kata kita wajibkan user dalam portal ini guna avatar muka sendiri..setuju?

setuju bos~ yg x kaitan dgn muka org tu kita 'delete tanpa notis' macam kat 'rumahpanjai.com' tu.

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Mon Oct 19, 2009 8:53 am

tengku hida wrote:
nak gak post gmbar pakai baju uniform, tp nak pkai baju uniform yg sebenar, kami ppp prm x taw lg baju camne.. ade cadangan ke?

awak cute.. ..hehehe..biasalah PPP laki2..

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Mon Oct 19, 2009 8:54 am

heheheh..tgk majoriti dulu..kalo semua dh tukar avatar sya ikut skali..

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Mon Oct 19, 2009 12:06 pm

tunggu admin kuatkuasakan dulu. buat ja tanpa notis. siapa2 yg avatar nya x muncul2 tu, faham2 la da kena delete.

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Mon Oct 19, 2009 12:44 pm

hehehe..nyak ya..amai mua aku nyakk..

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Oct 20, 2009 10:44 am

ha ha~

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Oct 20, 2009 11:51 am

kena ngejas PPP indu parrr..he2

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Oct 20, 2009 12:41 pm

auk~ mbal ke diak munyi ko roy~ What a Face

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
polzdscholzd
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Gemini Dog
Posts : 705
Points : 750
Reputation : 8
Join date : 2009-06-21
Age : 34
Location : KeNyAlAnG EaRtH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Tue Oct 20, 2009 12:45 pm

he2..pama bujang sigat..

_________________
Be A MasTeR Of YoUr MiNd BeFoRe U BeCoMe A MaStErMiNd
Back to top Go down
Amin zafri
User Forumer
User Forumer


Leo Cat
Posts : 57
Points : 60
Reputation : 0
Join date : 2009-12-30
Age : 41
Location : Taiping, Perak

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Thu Jan 14, 2010 1:13 am

Setuju guna avatar gambar sendiri, itu baru selari dengan objektifnya. Selain bertukar pandangan dan maklumat kita saling mengenali. Etika berforum mestilah ada pengenalan diri yang sah barulah ide forumer itu ada nilainya. Saya juga ingin melihat setiap ide itu datang dari siapa. Kalau avatar katak tak banyak yang saya dapat gambarkan tetapi mengikut ilmu personaliti, ia sebenarnya menggambarkan ciri-ciri tuannya (maaf jangan marah ye). Yang saya tahu ada satu jenis PPP sahaja iaitu manusia. Janganlah simpan wajah handsom dan jelita saudara saudari. Jual lah dalam forum ini.

Amin Zafri Bin Abd Rahman
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Thu Jan 14, 2010 12:56 pm

gambar katak~ ha ha~XD XD What a Face

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
simon blun
Moderator
Moderator


Aquarius Rat
Posts : 173
Points : 294
Reputation : 11
Join date : 2009-05-04
Age : 56
Location : Hospital Umum Sarawak

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Thu Jan 14, 2010 7:53 pm

Saya setuju 100% denga pendapat En. Amin. Sekali lagi saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana perihatin terhadap portal PPP Sarawak. Kepada semua forumer , saya minta gunalah portal kita ini dengan bijak. Tak sia-sia kita buat portal ini sebab pihak Lembaga dah ambil berat terhadap PPP di Sarawak. Dan tak lupa terima kasih En. Roslan.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Thanks To Student PPP Perempuan   Today at 7:39 pm

Back to top Go down
 
Thanks To Student PPP Perempuan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2012 MEPI Student Leaders Program
» adakah nabi yang berjenis kelamin perempuan?
» Ternyata Perempuan Kristen pun Wajib Memakai Kerudung Menurut Korintus 11:5
» deenee vs cain ; Poligami dan Poliandri, antara Islam, Keadilan dan Kesetaraan Terhadap Perempuan
» Japanese names ... just curious

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak :: :: General Forum :: Sembang - Sembang Kosong-
Jump to: