:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak ::

:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak Portal::
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Navigation
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» PPP BOLEH JADI PEGAWAI PERUBATAN
Sun Jul 19, 2015 8:21 pm by Aisyah98

» DEGREE FOR PPP. APA BIDANG YANG BERKAITAN
Sun Jul 19, 2015 8:18 pm by Aisyah98

» Freshman Fantasies 29
Fri Jul 10, 2015 9:54 pm by undurbelp

» The Police Hd
Mon Jun 08, 2015 6:07 pm by undurbelp

» Visual Studio 2010 Free Download Full Version With Crack For Windows 7 64 Bit
Wed Mar 19, 2014 3:42 pm by maddprym

» perkembangan terkini naiktaraf KK Lubok Antu
Thu Oct 10, 2013 8:31 am by Roslan

» Pendaftaran Semula
Thu Oct 10, 2013 8:30 am by Roslan

» Helo...2013
Fri Jul 26, 2013 2:28 am by plus100lewishamiltonamat@

» FAIL MEJA UNTUK SEMUA
Sun Apr 07, 2013 4:02 pm by Amin zafri

» org baru...
Sat Feb 23, 2013 5:32 pm by arm S'h

» SURAT PEKELILING KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA BIL.4/2009 PELAKSAAN PERKHIDMATAN KESIHATAN BERINTEGRASI(BERSEPADU)DI KLINIK KESIHATAN.
Sat Dec 08, 2012 2:02 pm by desmond edward

» PENDAFTARAN PERSATUAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK
Tue Nov 06, 2012 10:23 am by Roslan

» Facebook satu lagi cara Yahudi bergerak!!
Wed Oct 24, 2012 1:46 am by anak pisang

» canon EOS 450D
Wed Oct 24, 2012 1:40 am by anak pisang

» TB Drugs Protocol
Wed Oct 24, 2012 1:39 am by anak pisang

» WANITA DAKWA SAKIT KULIT ANGKARA UBAT HOSPITAL.
Wed Oct 24, 2012 1:37 am by anak pisang

» REFERENDUM: MENGKAJI DAN MENJENAMA SEMULA NAMA JAWATAN ‘PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN’ KEPADA SATU NAMA YANG LEBIH SIGNIFIKAN
Wed Oct 24, 2012 1:32 am by anak pisang

» Peluang Terbaik Untuk Menjana Pendapatan PASIF Setiap Hari Secara Online.
Wed Aug 01, 2012 3:23 pm by ASBN

» Adakah Pelatih swasta akan mendapat post di kerajaan pada suatu hari nanti?
Sun Apr 29, 2012 7:51 pm by Deressa

» CADANGAN HARI PEMBANTU PERUBATAN 10 MAC ( HARIAN METRO 11 MAC 2012 )
Mon Apr 09, 2012 4:32 pm by wreig

Similar topics
Affiliates














Follow us on Twitter


 


Share | 
 

 QAP Primary Health Care - Web reporting system

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ellybakar
New Forumer


Aquarius Tiger
Posts: 12
Points: 16
Reputation: 0
Join date: 2009-06-18
Age: 53
Location: Kuching

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Wed Aug 05, 2009 11:14 pm

Hai geng semua, ada berita terkini tentang QAP klinik kawanku dan Asma . Mulai september 2009 ini kita akan menggunakan Web base QAP kesihatan primer. Maknanya semua laporan QAP klinik kawanku dan asma dihantar terus ke KKM melalui web tersebut . Bagi klinik tiada akses internet dicadang menghantar melalui PB/PKD masing . Sekarang ini saya sedang membuat Username dan password untuk semua klinik kepada vendor .Web ini dijangka dapat ke udara selepas 10 Ogos ini.
Sebelum menggunakan web ini sesi latihan akan diadakan mengikut zon. Tarikh sik tahu agik tunggu keputusan Dr Razitasham .
Bagi sapa -sapa yang Questionaire Klinik kawanku dan asma yang telah siap atau sudah hantar simpan salinannya untuk kita masuk nanti .

Basic features

  • Fully online system
  • Any time any where
  • Real time reporting
  • No floppy disk and
  • Flexible


Dan satu berita ialah tentang tallysheet yang sedang digunakan oleh kita sekarang ini pun juga secara e tallysheet .

Semoga ini semua dapat membantu meringan dalam tugas harian kita yang amat membebankan
Bersedialah geng -geng semua.

Ok. ketemu lagi
Back to top Go down
http://yahoo.com
anak pisang
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Taurus Rooster
Posts: 642
Points: 637
Reputation: 2
Join date: 2009-05-21
Age: 34
Location: HQ

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Thu Aug 06, 2009 9:38 pm

terima kasih cip tp mcm mana nak masuk ya. atau web side nya cip
Back to top Go down
ellybakar
New Forumer


Aquarius Tiger
Posts: 12
Points: 16
Reputation: 0
Join date: 2009-06-18
Age: 53
Location: Kuching

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Fri Aug 07, 2009 4:11 pm

tunggu selepas 10 ogos, 2009 . KKM akan hantar ID untuk state dan taklimat akan diberi nanti. Sabarlah. This is for info saja. Teruskan key in menggunakan software lama dulu.

ketemu lagi.
Back to top Go down
http://yahoo.com
apai bidah
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Taurus Rat
Posts: 184
Points: 186
Reputation: 0
Join date: 2009-05-08
Age: 31
Location: Currently in Bintulu

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Fri Aug 07, 2009 5:40 pm

manah mai berita nya cif.........nyau lelah dah betulis ajak2....mauk juak betaip ka tuk.....
Back to top Go down
http://WWW.GOOGLE.COM
aubreysherrod
Moderator
Moderator


Leo Pig
Posts: 1142
Points: 1147
Reputation: 4
Join date: 2009-05-07
Age: 32
Location: LUBOK ANTU

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Fri Aug 07, 2009 6:17 pm

wa......new program.......ke arah meng "it" kan perkhidmatan kesihatan kita......
Back to top Go down
ellybakar
New Forumer


Aquarius Tiger
Posts: 12
Points: 16
Reputation: 0
Join date: 2009-06-18
Age: 53
Location: Kuching

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Fri Aug 07, 2009 10:14 pm

Kalau geng nak cuba nak akses guna address ini Http://www.qapphc.com

Tapi sik dapat log masuk dulu. ya.. lah tunggu Id state. Untuk ID dan Password Daerah dan klinik sudah siap saya buat telah pun dihantar ke vendor di KL.

tunggulah geng .
Back to top Go down
http://yahoo.com
eddie
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Gemini Buffalo
Posts: 148
Points: 148
Reputation: 0
Join date: 2009-05-19
Age: 42
Location: KK Debak

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Fri Aug 07, 2009 11:16 pm

biar lambat asal selamat chef
Back to top Go down
anak pisang
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Taurus Rooster
Posts: 642
Points: 637
Reputation: 2
Join date: 2009-05-21
Age: 34
Location: HQ

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Sat Aug 08, 2009 1:10 am

ok harap dangan ada web tu nanti dapat lah kita memudahkan lagi urusan kita ya.... terima kish ya cip... tp cip baka ni... ka nyambung study bak MAHSA ya... aku nadai ninga rit lagi la cip... enti bs berita padah auk cip
Back to top Go down
ellybakar
New Forumer


Aquarius Tiger
Posts: 12
Points: 16
Reputation: 0
Join date: 2009-06-18
Age: 53
Location: Kuching

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Sun Aug 09, 2009 2:05 pm

Ok. anak pisang , saya pun tidak berapa banyak info pasal MAHSA . Kalau nak sepenuhnya info kontek Hj.samasu di Unit NCD HQ No. H/P 0138164413
Kalaulah dia tak dapat di kontek , nanti saya cuba dapatkannya daripada pihak MAHSA . Semangat macam itulah yang kita mahu dari PPP semua. Upgrade diri sendiri . Tapi kalau banyak sangat komitmen keluarga hangatlah sikit.Kata orang kampung terhalir -halir dan tercebir. Namun begitu saya salute semangat kitak orang semua .

ketemu lagi ....
Back to top Go down
http://yahoo.com
apai bidah
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Taurus Rat
Posts: 184
Points: 186
Reputation: 0
Join date: 2009-05-08
Age: 31
Location: Currently in Bintulu

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: QAP Primary Health Care - Web reporting system   Sun Aug 09, 2009 9:44 pm

amat nya cif......sapa ge ka ngemansang kan diri kita kalau bukan diri kita sendiri.......aku tok munyi ko anak pisang meh nyau ka niki degehie meh tok..age ngintai2 peluang.....nganti buah sawit niki rega.....
Back to top Go down
http://WWW.GOOGLE.COM
 
QAP Primary Health Care - Web reporting system
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» What is the Optimal Healthcare System?
» HELP - I'm so confused over health funds
» Wernicke: Health care at the end of a fork
» Can anybody help me in this debate with teo.
» Who do you side with?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak :: ::  :: -