:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak ::

:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak Portal::
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in
Navigation
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» PPP new website..
Fri Sep 09, 2016 2:12 pm by Jay Amarda

» SELAMAT HARI PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN 2016
Tue Mar 08, 2016 8:38 pm by Jay Amarda

» Pegawai Perubatan di KK/K1M/KKIA
Sat Jan 09, 2016 10:37 pm by Jay Amarda

» MERRY CHRISMAT & HAPPY NEW YEAR 2016
Tue Dec 22, 2015 9:39 am by Jay Amarda

» PENGALAMAM DENGAN PERKHIDMATAN DOKTOR UDARA
Thu Dec 10, 2015 11:41 am by Jay Amarda

» Lastest Update and News for PPP
Thu Dec 10, 2015 8:03 am by Jay Amarda

» PPP BOLEH JADI PEGAWAI PERUBATAN
Sun Jul 19, 2015 8:21 pm by Aisyah98

» DEGREE FOR PPP. APA BIDANG YANG BERKAITAN
Sun Jul 19, 2015 8:18 pm by Aisyah98

» Visual Studio 2010 Free Download Full Version With Crack For Windows 7 64 Bit
Wed Mar 19, 2014 3:42 pm by maddprym

» perkembangan terkini naiktaraf KK Lubok Antu
Thu Oct 10, 2013 8:31 am by Roslan

» Helo...2013
Fri Jul 26, 2013 2:28 am by plus100lewishamiltonamat@

» FAIL MEJA UNTUK SEMUA
Sun Apr 07, 2013 4:02 pm by Amin zafri

» org baru...
Sat Feb 23, 2013 5:32 pm by arm S'h

» SURAT PEKELILING KETUA PENGARAH KESIHATAN MALAYSIA BIL.4/2009 PELAKSAAN PERKHIDMATAN KESIHATAN BERINTEGRASI(BERSEPADU)DI KLINIK KESIHATAN.
Sat Dec 08, 2012 2:02 pm by desmond edward

» PENDAFTARAN PERSATUAN PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK
Tue Nov 06, 2012 10:23 am by Roslan

» Facebook satu lagi cara Yahudi bergerak!!
Wed Oct 24, 2012 1:46 am by anak pisang

» canon EOS 450D
Wed Oct 24, 2012 1:40 am by anak pisang

» TB Drugs Protocol
Wed Oct 24, 2012 1:39 am by anak pisang

» WANITA DAKWA SAKIT KULIT ANGKARA UBAT HOSPITAL.
Wed Oct 24, 2012 1:37 am by anak pisang

» REFERENDUM: MENGKAJI DAN MENJENAMA SEMULA NAMA JAWATAN ‘PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN’ KEPADA SATU NAMA YANG LEBIH SIGNIFIKAN
Wed Oct 24, 2012 1:32 am by anak pisang

Similar topics
Affiliates














Follow us on Twitter


 



Share | 
 

 Jokes, untuk buang tension

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
shinigami
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Leo Dog
Posts : 115
Points : 123
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08
Age : 34
Location : Miri

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Jokes, untuk buang tension   Mon Jul 06, 2009 9:12 am

Seorang guru perempuan bertanya soalan pada muridnya yang bernama Amin.
"Amin, 5 ekor burung di atas pokok dan seekor ditembak oleh pemburu, berapa ekorkah yang tinggal?".
Amin menjawab "Tidak ada yang tinggal cikgu".
"Jawapan sebenarnya ialah 4, tapi saya suka cara kamu berfikir" balas guru tersebut.

Amin kemudian berkata "Boleh saya tanya cikgu pulak?".
Cikgu tadi mengangguk setuju.
"Tiga
orang wanita makan ais kerim, wanita pertama menjilat bahagian atas
aiskerim manakala wanita kedua memegang bahagian krimnya dan menjilat
kon aiskerim terlebih dahulu dan wanita ketiga hanya memandang pada
aiskerim tersebut.
Wanita manakah yang telah berkahwin?"

Gurunya dengan teragak-agak menjawab "Wanita kedua!".

"Jawapan sebenarnya ialah wanita yang memakai cincin perkahwinan. Tapi saya suka cara cikgu berfikir" balas Amin dengan selamba.
Back to top Go down
aubreysherrod
Moderator
Moderator


Leo Pig
Posts : 1142
Points : 1147
Reputation : 4
Join date : 2009-05-07
Age : 33
Location : LUBOK ANTU

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Wed Jul 08, 2009 1:14 pm

.............cne kau dapat tok michael??????????
Back to top Go down
shinigami
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Leo Dog
Posts : 115
Points : 123
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08
Age : 34
Location : Miri

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 12:43 am

Suatu pagi ketika seorang suami hendak berangkat ke tempat kerjanya..

Suami : "Ema.. abang pergi dulu ya"
Isteri : "Abang tak sarapan dulu?"
Suami : "Tidak.. abang nak cepat nie!"
Lalu sisuami mencium bibir isterinya dengan mesra dan
berkata "inilah sarapan pagi abang"

Tengaharinya. . si suami pulang kerumah..

Isteri : " Ada apa abang balik kerumah tengahari ni?"
Suami : " Ada sesuatu yang tertinggal"
Isteri : Marilah makan tengahari dulu"
Suami : "Tak pe lah.. abang nak cepat nie"
Lalu dengan mesranya sisuami menghampiri isterinya dan
mencium "dadanya" sambil berkata "inilah makan tengahari abang!"

Petangnya.. ketika si suami pulang dari kerja dia terkejut melihat sikap
isterinya yang duduk tanpa pakaian diatas periuk nasi yang panas membara..

lalu bertanya..

Suami : "Awak sedang buat apa tu?"
Isteri : "Panaskan makan malam bang!"
Back to top Go down
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 6:32 am

APOOOOOOOOOOOOO MANAH MAI NYA KABAN
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 6:58 am

Jinak-jinak burung merpati

Lebih jinak burung lelaki

Burung merpati dipegang lari

Burung lelaki dipegang berdiri!
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 6:59 am

Kain batik dipakai selendang

Di bawah pusar, daging berlubang.

Jangan pegang punya si Abang

Kalo kena "si urat panjang"

Air setitik akan menjadi orang.


Daun sirih daun kelor,

Apa isi di balik kolor,

Satu pistol dua pelor,

Buah kecapi rasanya kecut,

Apa isi di dalam cancut,

Dua bibir yang berambut lagi cemberut!
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 6:59 am

Seringgit sidua kupang,

Sendal jepit buatan Jepang.

Apa itu dibalik kutang,

Lembek-lembek tidak bertulang.

Dipegang malah menantang,

Bikin batang menjadi tegang.
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 7:03 am

Aku ada pantun yang aku ubah menjadi lawak.Dengarkanlah:
Terlajak perahu boleh diundur, Terlajak kereta pun boleh undur, Terlajak kapal terbang takde gear reverse,sori.
Bersatu kita teguh, Bercerai kita kahwin lain.
Sudahlah jatuh ditimpa tangga, Tertempek pula taik ayam.
Alang2 mandi biar guna sabun dan syampu.
Harimau mati meninggalkan belang, Isteri mati meninggalkan gelang, Suami mati meninggalkan hutang (Tu la, jangan suruh suami beli gelang secara hutang)
Sebab mulut santan binasa, Sebab mulut juga.....nasi pun habis.
Biar putih tulang, Jangan kuning gigi (Gosok jangan tak gosok)
Kalau tiada angin masakan pokok bergoyang kecuali ada beruk atas pokok tu.
Malang tidak berbau tapi kentut boleh berbau walaupun tidak berbunyi.
Biar mati bini, Jangan mati anak ( Boleh kahwin lain ape)
Berakit2 kehulu, berenang2 ketepian, Lama2 penat juga.
Harapkan pagar, Pagar pun tak leh harap.
Hujam emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, Kalau macam tu baik tak yah hujan.
Patah tumbuh, hilang report polis.
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 7:04 am



Last edited by nick on Fri Jul 10, 2009 7:14 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 7:06 am



Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
Nick
Moderator
Moderator


Libra Rooster
Posts : 766
Points : 856
Reputation : 8
Join date : 2009-05-07
Age : 35
Location : HUM

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Fri Jul 10, 2009 7:11 am

LAWAKI TAK????????????????????LAWAK LAH......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
http://WWW.YAHOO.COM
musrgmude
Regular Forumer
Regular Forumer


Aries Dog
Posts : 214
Points : 210
Reputation : 3
Join date : 2009-06-11
Age : 34
Location : KK Sri Aman

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Sat Jul 11, 2009 12:45 am

Best juak lawak tak orang tok, rasa mcm gik student marek. Sekali sekala memang perlu lawak pake ngilang stress. Kebanyakan stress tok datang dari tempat kerja, masalah budget terutama sekali hutang(kredit kad etc), komitmen yang tinggi dan tuntutan kehendak perbelanjaan pun tinggi time tok. Silap-silap boleh pecah palak mikir...mun nak arap gaji jak sik boleh survive, nasib ada side income...syukur alhamdullilah...
Back to top Go down
shinigami
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Leo Dog
Posts : 115
Points : 123
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08
Age : 34
Location : Miri

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Sat Jul 11, 2009 2:20 am

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center
utk menguruskan badan.. seorg lelaki di kaunter bertanya kepada mamat
tadi,"kami menawarkan 2 program disini... RM50 utk versi 'biasa' dan RM100 utk versi 'cepat'."

mamat tu pon berkata, "saya ingat yang biasa lah sbb saya ni baru nak try kuruskan badan."

" ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana," jawab penjaga kaunter.

mamat
tadi pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minit kemudian,
seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu. dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk,berpeluh.
perempuan
tadi berkata, "kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja
dgn saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat
tadi pun kejar la.. kejar punya kejar samapai 10 minit pon tak dapat
lagi. tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

apabila
dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah
turun 3 kg. " wow.. mmg senang nk turun berat bdn,.. memang berbaloi
aku bayar RM50 td" katanya seorang diri.

keesokkan harinya dia
datang semula ke tmpt tersebut. dia ditegur oleh pemuda di kaunter.
setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamat tadi memilih utk
mencuba versi 'cepat' pula.

"baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

setelah
beberapa minit didalam bilik itu, datangla seorang body builder yang
badannya tough dan terus melondehkan pakainnya. body builder itu
berkata "saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat ... ... hehhehheee"
Back to top Go down
shinigami
Newbie Forumer
Newbie Forumer


Leo Dog
Posts : 115
Points : 123
Reputation : 0
Join date : 2009-05-08
Age : 34
Location : Miri

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Sat Jul 11, 2009 2:22 am

ada 3 org
beradik pompuan kawin serentak...so,pd mlm tersebut mak mereka telah
membuat rondaan dr bilik ke bilik anak2 nye..anak pertama;terdengar
anaknya ketawa..anak ke2;terdengar anaknya menangis..anak ke3;tak dgr
ape2...keesokan pg nya si mak pun bertanya kepada anak2 dia..
yg
pertama"kenapa kau ketwa mlm td"?si anak pertama pun jawab "geli la
mak"..kau plak(yg ke2)"kenapa kau menangis mlm td"?si anak ke2 pun
menjawab "sakit la mak"..."ha kau yg plg pelik(ke3) kenapa mak x dengar
ape2 mlm td?senyap jer"...si anak ke 3 pun menjawab dengan sempoi..."mcm mn x senyap mak kalo benda 2 ada dlm mulut sy"...si ibu pun diam tanpa suara...
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Sat Jul 18, 2009 10:58 am

tanda org nadai pengawa nya~

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
Damai
New Forumer


Virgo Buffalo
Posts : 15
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2009-07-28
Age : 31
Location : Kuching <---> Kedah

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Tue Jul 28, 2009 10:44 pm

"Boss,..sayer nak mintak emergency leave boss,betul Boss,saya serious
nih,saya tak tipu,terpaksa ambik emergency leave nih....Gambarnya pun

saya hantar sekali nih boss...tolonglah boss,betul boss,saya tak tipu

....... sungguh..... .. Tengoklah gambar nih bosss..."















































































































Back to top Go down
Damai
New Forumer


Virgo Buffalo
Posts : 15
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2009-07-28
Age : 31
Location : Kuching <---> Kedah

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Tue Jul 28, 2009 11:13 pm

Ratna, dalam uniform Nurse-nya menahan teksi. Sedang dalam perjalanan.. .


Pemandu teksi iaitu Feddy asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan.. . Nurse itu bertanya...
"Encik.. kenapa encik melihat saya begitu ??"

Feddy tersenyum malu dan berkata...
" Sebenarnya.. . saya selalu berfantasi.. ..maaf ya... saya sangat ingin mencium seorang Nurse... "
"Oh begitu!! tak der masalah... encik boleh mencium saya.. kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single" kata Nurse...

Feddy gembira dan berkata...
"iya... iya, saya masih single".


Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi... Feddy terus mencium nurse itu selama 10 minit... kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.


Tapi feddy menangis teresak-esak sambil berkata...
"Maafkan saya cik... saya merasa bersalah... sebenarnya saya sudah berkahwin".


Mendengar penerangan itu Ratna tersenyum bijak dan berkata...
"Sudahlah encik... tidak ada apa-apa yang perlu dibimbangkan. .. Saya juga bersalah. Saya juga bukanlah seorang Nurse... saya adalah seorang Mak Nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian beragam"


Last edited by Damai on Tue Jul 28, 2009 11:25 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Damai
New Forumer


Virgo Buffalo
Posts : 15
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2009-07-28
Age : 31
Location : Kuching <---> Kedah

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Tue Jul 28, 2009 11:14 pm

~Mari Kawan2..kita berkongsi lawak jenaka~

Citer 1
Suami : Kenapa Sayang menangis?
Isteri : Saya telah baca sebuah buku. Sad endinglah bang..
Suami : Buku apa?
Isteri : Buku bank abanglah..

Citer 2
Aderla sorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta derma. Derma untuk rumah orang-orang tua. seorang budak pun membuka pintu.
budak : derma ape bang?
lelaki : derma untuk rumah orang-orang tua. adik ada apa-apa untuk didermakan?
budak : nanti jap.saya ambilkan atuk saya. lelaki : ?????

Citer 3
Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka.
Farid : Mengapa?
Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu awak mesti kembalikan semua gambar saya.
Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak pilihlah sendiri. Yang selebihnya kembalikan kepada saya.
Siti : Erkkkkkk........ Benci .........

Citer 4
3 org menaiki motor dan ditahan polis trafik. Namun pemandu motor tersebut tidak berhenti. Katanya, 'Tak Muat Dah Tok, Kami dah bertiga!!!

Citer 5
Citer ni member aku yg beritau. Sampai nak pecah perut dibuatnya. It happen at Jalan Loke Yew. Satu malam tu kawan pompuan ni la, dia baru jer balik dari party, tak tahu how many glasses dia minum ler tapi memang dia betul-betul mabuk. So masa on the way home she got blocked from the police officer and asked for her driving license and so on but unfortunately at the same time tu, there was an accident happen a cross the road. Quite major jugaklah accident and the policeman leave her and rushed to the accident scene.So this stupid girl dah gabra tak tahu nak buat camne, she just ran off back to her car and head straight back home in Klang.

So the next morning polis datang ketuk pintu rumah dia dan polis tu tanya dia, "AWAK PEGI MANA MALAM SEMALAM?"
Pompuan ni pulak jawab, "TAK KEMANA ENCIK. SAYA KAT RUMAH JER." So polis tu tanya lagi, "BETUL KER???"
Pompuan tu jawab, "BETUL ENCIK. SUMPAH SAYA TAK GI MANA2, TANYA LER NGAN HOUSEMATE SAYA."
So polis tu kata, "YE KER? (sambil tergelak) MARI SINI, KELUAR JAP"
Lepas tu polis tu tunjuk, "HA!!! ITU KETA SAPA TU??"
Pompuan tu macam nak pengsan sebab dia dah terbawak keta polis yg malam tadi balik rumah, dia ingat keta dia sebab kaler sama warna putih (wira) cuma keta dia takde sticker polis kat tepi pintu jer. Tak pasal2 kena saman RM1000 dan gantung lesen 1 tahun.

Citer 6
Seorang Tok Batin baru membeli motorsikal Honda dan kebetulan pada jalan pulang terserempak dengan kawanya yang ingin menumpang, lalu ditumpangkan kawanya itu. Dalam perjalanan kawannya merasakan Tok Batin hanya mengunakan gear 1 sahaja lalu bertanyalah kawanya itu,
Kawan Tok Batin : Kenapak kamu hanya pakai gear 1 sahaja.
Tok Batin : Kalau rosak 1 gear ada 2 lagi gear.
Kawan Tok Batin : ????????

Citer 7
Seorang posmen yang datang menghantar surat.
" Assalamualaikum "
" Walaikumsalam "
" Ni rumah encik Sameon ye?
" Ya saya"
" Poning kepala saya mencari alamat rumah encik ni "
" Buat susah aje encik nie! Apsal tak pos aje?"

Citer 8
Orang Asli Dan Polis
orang asli : selamat pagi tuan
polis : selamat pagi
polis : apa hal
orang asli : saya nak buat repot tuan
polis : fasal apa tu
orang asli : kawan saya di baham harimau
polis : pukul berapa
orang asli : dia tak pukul, terkam
polis : habis?
orang asli : tak habis, tinggal kepala

Citer 9
Seorang lelaki pergi ke klinik mata. Setelah matanya diperiksa, dia
bertanya: " Doktor, lepas pakai cermin mata nanti, boleh ke saya
membaca macam orang lain?" "Dah tentu, " jawab doktor. "Oh, gembiranya.
Dah lama saya buta huruf, akhirnya boleh juga saya membaca," kata lelaki
itu dengan riang.

Citer 10
Sebaik sahaja mengambil tempat duduk di ruang menunggu sebuah klinik,
Shan terpandang Amin sedang menangis teresak-esak. Dia segera mendekati
Amin. : Shan Kenapa menangis?
Amin : Saya datang untuk ujian darah.
Shan : Awak takut ke?
Amin : Bukan itu sebabnya. Semasa ujian darah dijalankan, mereka telah terpotong jari saya.
Mendengarkan penjelasan Amin, Shan menangis.)
Amin : Eh, kenapa pula awak menangis?
Shan : Saya datang untuk ujian air kencing...

Citer 11
Seorang atok membawa cucunya ke pejabat pos untuk menghantar surat.
Cucunya bertanya bila melihat atoknya memasukkan surat ke dalam tong berwarna merah.
"Atok buat apa tu?".
"Atok bagi surat kat kawan atok,cu!" jawap atoknya.
Cucunya bertanya lagi, "Apa bangang sangat kawan atok duduk dalam tong merah tu?"

Citer 12
Seorang pegawai polis masuk ke bilik mayat sebuah hospital untuk menyiasat punca kematian tiga lelaki sekaligus.
Selepas memeriksa mayat-mayat itu, dia bertanya kepada penjaga bilik berkenaan.
Polis : Mengapa ketiga-tiga mayat tersenyum?
Penjaga : Lelaki pertama sedang bersanding, apabila tiba2 diserang strok.
Lelaki kedua pula khabarnya menang loteri dan mati serangan sakit jantung manakala yg ketiga disambar petir.
Polis : Hah! Kenapa disambar petir pun tersenyum?
Penjaga : Masa tu dia ingat orang sedang ambil gambarnya..
.
Back to top Go down
Jay Amarda
Moderator
Moderator


Libra Dragon
Posts : 631
Points : 724
Reputation : 7
Join date : 2009-04-27
Age : 40
Location : KUCHING SARAWAK

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Wed Jul 29, 2009 3:22 am

Laughing

_________________
Audio Technician/Project Co-Ordinator
KABAN
Very Happy Pesaka Pemerindang Event Management(PPEvenTM) Very Happy
Back to top Go down
http://panggaupengidupanakiban.blogspot.com/
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Wed Jul 29, 2009 2:52 pm

kasih na akih ke banjir nya~ What a Face

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
s.y.s
Regular Forumer
Regular Forumer


Posts : 283
Points : 278
Reputation : 3
Join date : 2009-06-09
Location : daerah simunjan

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Wed Jul 29, 2009 3:03 pm

Laughing
Back to top Go down
Deressa
Moderator
Moderator


Cancer Rat
Posts : 1070
Points : 1189
Reputation : 0
Join date : 2009-07-14
Age : 32
Location : SGH

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Wed Jul 29, 2009 3:15 pm

bisi kenya kitak din suba soh?

_________________
がりえ しあ
Back to top Go down
anak pisang
VVIP Forumer
VVIP Forumer


Taurus Rooster
Posts : 642
Points : 637
Reputation : 2
Join date : 2009-05-21
Age : 35
Location : HQ

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Mon Aug 03, 2009 12:54 am

haha soh nama cerita nyak soh. soh sama ngau sia meh ya. enda nyaga reputasi ko ya
Back to top Go down
s.y.s
Regular Forumer
Regular Forumer


Posts : 283
Points : 278
Reputation : 3
Join date : 2009-06-09
Location : daerah simunjan

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Mon Aug 03, 2009 9:01 am

Cool reputasi pa o ank pisang.?
Back to top Go down
s.y.s
Regular Forumer
Regular Forumer


Posts : 283
Points : 278
Reputation : 3
Join date : 2009-06-09
Location : daerah simunjan

Health Status
Health Points: 1

PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Mon Aug 03, 2009 9:04 am

nadai sia....air sampai paras pinggang je.nadai dahsyat sampai tahap nya.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Jokes, untuk buang tension   Today at 8:34 pm

Back to top Go down
 
Jokes, untuk buang tension
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Irish Jokes
» Inilah Khasiat Ajaib Dari Alam Untuk Kita !!!
» IN LIE of Tension - while results are going to be declared.
» too many lines
» I just don't get it!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Penolong Pegawai Perubatan Sarawak :: :: My Hobbies :: Hobi Saya-
Jump to: